Zing mee

Het CMK1912 telt momenteel ca. 50 zingende leden, maar kan natuurlijk altijd nieuwe enthousiaste mannen gebruiken.
Als je graag zingt is onze vereniging zeker iets voor jou. Geen noten kunnen lezen en denken dat je niet kunt zingen, zijn geen argumenten om het niet te proberen.

Onze leden komen uit Kerkrade en omstreken alsook uit het Duitse en Belgische grensgebied.
Tijdens partijrepetities en gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken op ons gemak ingestudeerd. Nieuwe leden krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan gratis scholingen in notenlezen en stemgebruik.

Naast het zingen op niveau biedt onze vereniging ook gezelligheid. In de pauze en na de repetitie wordt bij een glas bier of een kop koffie ook over andere zaken dan muziek gepraat.
Naast concerten worden er regelmatig concertreizen en kleine uitstapjes naar binnen en buitenland georganiseerd.
Ervaar hoe het is om tijdens het zingen de alledag even te vergeten, als team te presteren en als waardering een hartelijk applaus te ontvangen. Zeker weten dat jij je binnen enkele weken bij ons thuis voelt en dat je een hoop vrienden en kennissen erbij krijgt.

Loop eens binnen, proef de sfeer, kijk, luister en maak een praatje met de leden tijdens onze wekelijkse repetitie op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur bij:

Café Kloth
Chèvremontstraat 68
6463 CL  Kerkrade-Chèvremont
Telefoon: +31 45 567 1850

Stuur een email om een afspraak te maken of neem contact op met een van onze (bestuurs)-leden voor een informatief praatje.

Graag tot ZINGS bij het CMK1912 !